Aktuální jídelníček
24.3. – 28.3. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Pom. budapešť Rohlík Jablko Mléko |
Pol. selská Čočka na kyselo Chléb Kyselá okurka Čaj |
Pom. drožďová Chléb Mandarinka Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ
|
Šlehané žervé Chléb Kedlubna Mléko |
Pol. hrstková – Troškova Kuřecí nudličky na kari Celozrnné těstoviny Okurkový salát Čaj |
Ovocná přesnídávka Piškoty Banán Čaj |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
Chléb s máslem a vejci Hruška Mléko |
Pol. kuřecí vývar s mušličkami Vepřové maso v mrkvi Brambor Džus |
Pom. masová Šestizrnná bageta Jablko Čaj |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK |
Ovesná kaše se skořicí Banán Čaj |
Pol. ze zeleného hrášku Hovězí maso na žampionech Rýže Cherry rajče Čaj |
Pom. tvarohová s ředkvičkou Lámankový chléb Okurka Mléko |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. lososová Chléb Gurmán vícezrnný Mandarinka Bílá káva |
Pol. pórková s bramborem Bramborové šišky s perníkem Mléko |
Chléb s máslem a plátkovým sýrem Jablko Mléko |
1,3,4,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva