Aktuální jídelníček
24.2. – 28.2. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Liptovský tvaroh Chléb Gurmán vícezrnný Mandarinka Mléko |
Pol. zeleninová s jáhlovými vločkami Fazole po Bretaňsku Chléb Čaj |
Pom. lilková Chléb Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. zeleninová Chléb Hruška Mléko |
Pol. rybí Masový nákyp (vepřové maso) Brambor Bílé zelí Čaj |
Přesnídávka Kukuřičné tyčky Banán Čaj |
1,3,4,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. vajíčková Šestizrnná bageta Ledový salát Mléko |
Pol. brokolicová Kuřecí čína Rýže Ovocný kompot Čaj |
Pom. masová Chléb Mandarinka Čaj |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK |
Ovesná kaše Banán Čaj |
Pol. kuřecí vývar s kapáním Hovězí guláš Celozrnné těstoviny Paprika Čaj |
Chléb s máslem a plátkovým sýrem Hruška Mléko |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. tuňáková Chléb Jablko Bílá káva |
Pol. selská Buchtičky s vanilkovým krémem – Český ráj Mléko |
Pom. celerová s jablky Lámankový chléb Kedlubna Mléko |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva