Aktuální jídelníček
20.1. – 24.1. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ
|
Lučina s ořechy a mrkví Chléb Jablko Mléko |
Pol. ze zeleného hrášku Rybí filé zapečené se sýrem Tarhoňa Ledový salát Čaj |
Houska s máslem Mandarinka Granko |
1,3,4,7,9 |
ÚTERÝ
|
Pom. pažitková Chléb Mrkev Mléko |
Pol. bramboračka Krůtí maso po čínsku Rýže Džus |
Müsli tyčinka Banán Čaj |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. vajíčková Šestizrnná bageta Mandarinka Mléko |
Pol. fazolová Kuře pečené na libečku Brambor Paprika Čaj |
Pom. masová Chléb Hruška Bílá káva |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK |
Ovesná kaše se skořicí Banán Čaj |
Pol. kuřecí vývar se ZOO zvířátky Hovězí guláš Celozrnné těstoviny Čaj |
Pom. z černé čočky Beluga Chléb Okurka Mléko |
1,3,7,9 |
PÁTEK
|
Pom. žampionová Lámankový chléb Hruška Mléko |
Pol. zeleninová s kukuřičnými vločkami Halušky se zelím a cibulkou Čaj |
Domácí perník – kraj Vysočina Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva