Aktuální jídelníček
28.4. – 2.5. | DOP. SVAČINA | OBĚD | ODP. SVAČINA | ALERGENY |
PONDĚLÍ modré |
Rohlík s máslem Modré hroznové víno Kakao |
Pol. selská Bramborové noky se špenátem a smetanou, sypané parmezánem Čaj |
Pom. lilková Chléb Jablko Mléko |
1,3,7,9 |
ÚTERÝ červené |
Pom. z červené řepy Chléb Hruška Mléko |
Pol. rajská s těstovinou Sekaná pečeně (vepřové maso) Bramborová kaše Čaj |
Pom. masová Lámankový chléb Červená paprika Bílá káva |
1,3,7,9 |
STŘEDA
|
Pom. čočková Chléb Banán Mléko |
Pol. hovězí vývar s kapáním Kuřecí nudličky na pórku Rýže Mandarinkový kompot Džus |
Džemové máslo Chléb Hruška Mléko |
1,3,7,9 |
ČTVRTEK |
STÁTNÍ SVÁTEK | |||
PÁTEK
|
Liptovský tvaroh Toustový chléb Jablko Mléko |
Pol. fazolová Rybí filé na másle a bylinkách – z naší zahrádky Kuskus Okurka Čaj |
Domácí perník – kraj Vysočina Mandarinka Mléko |
1,3,4,7,9 |
Bylinky – zelená barva Regionální a mezinárodní kuchyně – modrá barva Čerstvé a sezónní potraviny – červená barva