Aktuální jídelníček

 

28.4. – 2.5. DOP. SVAČINA OBĚD ODP. SVAČINA ALERGENY
 

PONDĚLÍ

modré

Rohlík s máslem
Modré hroznové víno
Kakao
Pol. selská
Bramborové noky se špenátem a smetanou, sypané parmezánem
Čaj
Pom. lilková
Chléb
Jablko
Mléko
1,3,7,9
 

ÚTERÝ

červené

Pom. z červené řepy
Chléb
Hruška
Mléko
Pol. rajská s těstovinou
Sekaná pečeně
(vepřové maso)
Bramborová kaše
Čaj
Pom. masová
Lámankový chléb
Červená paprika
Bílá káva
1,3,7,9
 

STŘEDA

 

Pom. čočková
Chléb
Banán
Mléko
Pol. hovězí vývar s kapáním
Kuřecí nudličky na pórku
Rýže
Mandarinkový kompot
Džus
Džemové máslo
Chléb
Hruška
Mléko
1,3,7,9

ČTVRTEK
STÁTNÍ SVÁTEK
 

PÁTEK

 

Liptovský tvaroh
Toustový chléb
Jablko
Mléko
Pol. fazolová
Rybí filé na másle a bylinkách – z naší zahrádky
Kuskus
Okurka
Čaj
Domácí perník – kraj Vysočina
Mandarinka
Mléko
1,3,4,7,9

Bylinkyzelená barva  Regionální a mezinárodní kuchyněmodrá barva  Čerstvé a sezónní potravinyčervená barva

Jídelníček je sestavován na základě zásad „Zdravé školní jídelny“ a současně musí splňovat kritéria a plnění spotřebního koše.

Stáhněte si seznam alergenů:

Seznam – alergeny